MIX & MATCH kokonumerot 100 kpl

Setti sisältää 100 silitettävää kokonumeroa, joita voit yhdistää MIX & MATCH nimi- ja muotomerkkeihin. MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Eri yhdistelmiä saat näin lähes loputtoman määrän. MIX & MATCH -merkit soveltuvat erityisen hyvin, mikäli ompelet usealle ihmiselle tai haluat, että merkki on erilainen eri vaatteissa.

Koot voit valita valmiista vaihtoehdoista tai valita itse 1-5 eri kokoa. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Valitessasi 1-5 omaa kokonumero, ilmoitathan haluamasi koot kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan. Tässä vaihtoehdossa kaikkia kokonumeroita toimitetaan sama määrä (esim. jos valitset 4 eri kokoa, saat jokaista 25 kpl).

Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Kokonumeron korkeus on noin 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi. Kokonumero lajitelmissa kokonumeroiden määrä saattaa poiketa +-2 kpl lajitelman määristä leikkausteknisistä syistä, mutta yhteismäärä on aina vähintään 100 kpl.

Valitse variaatio:

Alkaen 14,00 €