Joulukalenterin luukuista paljastuvat tämän vuoden Leikellen bingon kuvat. Mikäli et tilannut joulukalenteria, voit osallistua myös muilla meiltä ostetuilla kuvilla. Bingoruudukko on suunniteltu siten, että bingon saaminen on mahdollista myös ilman joulukalenteria ja osa kuvista saattaa tulla myyntiin verkkokauppaamme myös joulun jälkeen.

Bingoruudukko on nyt julkaistu ja alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa meille bingosi!


SÄÄNNÖT:

1. Jaa kuva, jossa olet käyttänyt bingoruudukossa esiintyvää silityskuvaamme somessa häshtägeillä #leikellen ja #leikellenbingo.

2. Ruksaa tai väritä käyttämäsi kuva bingoruudukosta (kuva voi olla sinulla joko paperisena tai virtuaalisena).

3. Aikaa bingoamiseen on 31.12.2023 asti ja bingoon osallistuaksesi kuvien tulee olla "uusia", 1.12.2022 jälkeen julkaistuja eli vanhoilla somekuvilla ei valitettavasti voi osallistua bingoon. Huomioithan myös, että instastoreista ei jää "jälkeä" someen, joten niitä en voi valitettavasti myöhemmin tarkistaa ja siksi niitä ei lasketa kilpailuun mukaan. Jotta bingoilu on reilua, teen pistotarkastuksia, että kuvat todella on julkaistu somessa, joten ethän poista niitä bingon aikana.

4. Kun olet saanut vaaka, vino tai pysty bingon tai olet täyttätäny koko bingoruudukon, laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella. Mikäli bingoruudussa on useamman kuvan kuva, riittää, että olet käyttänyt yhtä kuvaa kyseisestä ruudusta.

PALKINNOT:

  • Nopeimmille vaaka-, pysty-, tai vinorivin bingoajille on luvassa lahjakortit (20€ (jaettu 24.2.2023), 15€ ja 10€). (max. 1/hlö)
  • Ensimmäiselle koko bingoruudukon täyttäjälle on luvassa 50€:n lahjakortti.
  • Lisäksi kaikille muille bingon saaneille, lähetetään kiitoksena osallistumisesta alekoodi verkkokauppaamme sähköpostitse (1/hlö).