PYYDÄ TARJOUS

Pyydä tarjous täysin kustomoiduista silitysmerkeistä tällä lomakkeella. Liitäthän logosi mahdollisimman suuressa koossa JPEG tai pdf-tiedostona, kiitos!

Hinnoittelu riippuu kokomerkin koosta sekä leikkausaikaan vaikuttavastista tekijöistä (esim. merkin monimutkaisuus). Normaalisti aloituskustannus (kertaluonteinen maksu) on noin 20-30€ sisältäen kuvan vektoroinnin, muokkauksen silitysmerkkiin sopivaan muotoon sekä merkkiarkin asettelun. Aloituskustannuksen hintaan vaikuttaa mm. logo-tiedoston kuvanlaatu. Yleisimmin merkit (sis. logo ja kokomerkki) maksavat noin 20-35€/40kpl ja 40-65€/80 kpl. Suuremmille määrille voit pyytää erillisen tarjouksen, mitä enemmän tilaat kerralla, sitä edullisemmaksi merkit tulevat.

Merkki muokataan lähettämästäsi kuvasta, joten tarkistathan ennen tarjouksen pyytämistä, että sinulla on tekijänoikeudet logoosi ja näin ollen oikeus muokkauttaa sitä.

Mikäli sinulla ei ole vielä omaa logoa, voit pyytää tarjousta myös siitä. Kerrothan toivomasi nimen lisäksi hieman toiveitasi (esim. tikkukirjaimet vai kaunokirjoitus jne.), kiitos!