Silitysmerkit omalla logolla 40 kpl, aloituspaketti (sis. logon vektoroinnin)

ALOITUSPAKETTI 40 kpl

Tämä tuote sisältää logosi muokkaamisen silitysmerkiksi sopivaan muotoon (merkin pelkistäminen, lihavointi sekä vektorointi) sekä 40 kpl silitettäviä merkkejä omalla logolla. Silitysmerkit soveltuvat hyvin esimerkiksi niskaan kokomerkin kanssa pienen kokonsa vuoksi. Merkit ovat kutittamattomia, joten ne soveltuvat hyvin myös pienten lasten vaatteisiin.

Merkit ovat täysin yksilöllisiä ja ne toteutataan sinun valmiista logostasi. Merkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Mikäli sinulla ei ole vielä omaa logoa olemassa, voit olla yhteydessä sähköpostitse info@leikellen.fi, niin teemme tarjouksen suunnittelutyöstä.

Logon tiedoston on oltava riittävän tarkka. Tiedosto toimitetaan meille esim. jpeg- tai pdf-muodossa lomakkeella (sivun alalaidassa) tai sähköpostitse info@leikellen.fi, mainitsethan tilausnumerosi viestissäsi, kiitos! Mikäli tarkkuus ei riitä, olemme sinuun yhteydessä ja teemme erillisen tarjouksen merkistäsi. Ethän maksa tilaustasi, ennen kuin olet saanut luonnoksen merkistäsi sähköpostiisi.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten. Voit myös yhdistää logomerkit kokonumeroihimme, jotka voit tilata etuhintaan yhtessä logomerkkiemme kanssa. Tämä tuote ei sisällä kokomerkkejä. Löydät etuhintaiset kokomerkit täältä.

Mitat: Leveys noin 2-4,5 cm, korkeus noin 1-2cm koko vaihtelee logon mukaan. Suuremmista merkeistä, pyydä erillinen tarjous täältä tai s.postitse info@leikellen.fi

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi. Mikäi haluat tilata useampaa väriä, voit lisätä tilaukseen mukaan toisen värin "uusintatilaus" hintaan täältä. Yllätys lajitelma sisältää vähintään 4 eri väriä, jonkin väritoiveen voi esittää lisätietoja kohtaan, mutta emme valitettavasti takaa tarkkojen toiveiden toteutumista.

Valitse variaatio:

39,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua

LÄHETÄ LOGOSI MEILLE

Tällä lomakkeella voit toimittaa meille logosi. Liitäthän logosi mahdollisimman suuressa koossa JPEG tai pdf-tiedostona, kiitos! Mikäli littäminen ei jostain syystä onnistu, voit myös lähettää logon sähköpostitse info@leikellen.fi. Merkki muokataan lähettämästäsi kuvasta, joten tarkistathan ennen tarjouksen pyytämistä, että sinulla on tekijänoikeudet logoosi ja näin ollen oikeus muokkauttaa sitä. Huomioithan, että et maksa tilaustasi ennen kuin olet saanut meiltä sähköpostitse luonnoksen merkistäsi, kiitos!