Myymme tuotteitamme verkkokaupan kautta yksityisille, yhdistyksille ja yrityksille Suomeen. Kaikki verkkokauppa hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja on velvollinen tutustumaan niihin ennen tilaamista. Tilattuaan verkkokaupastamme asiakas hyväksyy toimitusehtomme. Asiakas on velvollinen tarkistamaan, että teettämälleen kuvalle on hänellä tekijänoikeudet käyttää kuvaa. Leikellen ei ole velvollinen korvaamaan mahdollisia kiistoja jälkikäteen, vaan vastuu on asiakkaan.

Tietokoneen näytöllä näkyvät silityskalvojen ja tarrojen värit eivät ole täysin samat kuin luonnossa. Valmiista tuotteista saatetaan julkaista kuvia nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua, että tilauksestasi otetaan kuvia, ilmoitathan siitä maksuvaiheessa Lisätietoja-kohdassa, kiitos! Kokomerkkimme sekä teksti-silityskuvamme ovat vapaasti käytettävissä kaupalliseen käyttöön. Osa kuvallisista silityskuvistamme saattaa vaatia lisenssiä, joten mikäli käytät kuvia kaupallisessa käytössä, ole yhteydessä asian sopimiseksi.

Vastaamme tuotteitamme ja verkkokauppaa koskeviin kysymyksiin ensisijaisesti sähköpostitse info@leikellen.com. Osittaisen perhevapaan vuoksi vastaamme viesteihin ja valmistamme tilauksia noin 1-3 kertaa viikossa.

Tilaaminen

Tehtyäsi tilauksen järjestelmä lähettää sinulle automaattisesti tilausvahvistuksen. Sen vastaanottaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, joka sinun tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Jos tilausvahvistusta ei tule, tarkista ensin antamasi sähköpostiosoite ja sen jälkeen roskapostisi. Ole yhteydessä info@leikellen.com, jos olet antanut sähköpostiosoitteen väärin tai jos et saa tilausvahvistusta.

Maksutavat

Maksutapana on ennakkolasku tilisiirtona. Tilausvahvistuksessa on mukana maksutiedot. Käytäthän maksaessasi tilauksesi numeroa maksun viestinä (ei viitteenä). Mikäli maksua ei makseta kahden viikon kuluessa tilauksesta, on myyjällä oikeus peruuttaa kauppa ilman yhteydenottoa.

Toimitusaika

Osittaisen perhevapaan vuoksi valmistamme tilauksia noin 1-3 kertaa viikossa. Tuotteet valmistetaan ja lähetetään keskimäärin 2-5 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksu näkyy tilillä. Kokonaistoimitusaika on kuljetuksen kanssa n. 2 viikkoa, riippuen Postin kirjeiden kulun nopeudesta. Tarkemmat, ajankohtaiset tiedot toimitusajoista löydät kassa-vaiheessa toimitusta valitessasi.

Huom! Loma-tai ruuhka-aikoina tuotteiden toimitus voi kestää normaalia pidempään! Ilmoitamme mahdollisista poikkeuksista yllä olevista toimitusajoista etusivullamme.

Tilapäisesti jokin tuote voi olla loppu. Emme vastaa tuotteen toimituksen viivästymisestä aiheutuneista välillisistä kuluista. Mikäli tilaamasi tuote on jostain syystä loppu ja toimitus viivästyy, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella. Tällöin voimme palauttaa ostoksen summan tai vaihtaa tuotteen toiseen, mikäli odotusaika on sinulle liian pitkä.

Toimitustapa

Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen.

Toimitustapojamme ovat

  • Kirje (toimitusaika on tuotteen valmistus n. 2-5 arkipäivää ja lisäksi kuljetuksessa kuluu noin 4 Postin työpäivää eli noin 1-1,5 viikkoa eli yhteensä toimitusaika on n. 2 viikkoa, riippuen postin kulun nopeudesta. Hinnat vaihtelevat painon mukaan.)
  • Nouto sovitusti (Tanhuantie 7, 37800 Akaa). Kun valitset noudon, ole yhteydessä sähköpostitse ja sovi noutoajasta.
  • Isokokoiset lähetykset toimitamme pakettina Oy Matkahuolto Ab:n, Posti Group Oyj:n tai PostNord Oy:n kautta. Toimitustavan saatavuuteen vaikuttaa lähetettävän paketin suuruus.

Saatamme kuitenkin vaihtaa asiakkaan valitsemaa tuotteen toimitustapaa, jos lähetettävä paketti on arvioitua suurempi tai pienempi. Jos jostain syystä asiakas ei halua, että valittua toimitustapaa saatetaan muuttaa, tästä on ilmoitettava tilauksen yhteydessä Lisätietoja-kohdassa.

Jos tuote lähetetään pakettina, kuljetusyhtiö lähettää paketista saapumisilmoituksen asiakkaan antamaan matkapuhelinnumeroon.

Asiakkaan tulee aina jättää tilauksen yhteydessä sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero ilmoituksia ja mahdollista yhteydenottoa varten.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat 2,90€-7,90€ per toimitus, riippuen tuotteen koosta ja painosta. Yli 50€:n toimitukset toimitamme ilman toimituskuluja kirjeenä.

Tuotteen palautus

Kuluttaja-asiakkaita koskeva vaihto- ja palautusoikeus: Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Palautuksesta tulee sopia etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas on velvollinen pakkaamaan palautettavat tuotteet huolella ja lähettämään ne omalla kustannuksellaan. Tuotteiden on palauduttava ehjänä ja myyntikuntoisena. Noutamatta jätettyjen palautusten lunastamisesta laskutetaan asiakasta ellei palautusta ole etukäteen sovittu. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Määrämittaan leikatuilla tuotteilla tai muilla asiakkaalle tilauksesta räätälöidyillä tuotteilla ei kuitenkaan ole palautus- tai vaihto-oikeutta (Kuluttajansuojalaki KSL 6.luku 16§).

Reklamaatiot

Mikäli tilaamasi tuote on väärä, vahingoittunut tai havaitset siinä selvän virheen, ilmoita siitä viipymättä meille sähköpostitse info@leikellen.fi. Virheellinen tuote korvataan ilman kustannuksia. Mikäli havaitset pakettia vastaanottaessa että se on vahingoittunut matkalla, tee reklamaatio välittömästi rahdinkuljettajalle.

Leikellen ei vastaa väärin kiinnitetyistä silityskalvoista tai niiden aiheuttamista välillisistä vahingoista. Mikäli olet epävarma kiinnityksen suhteen, ole yhteydessä info@leikellen.fi ennen kiinnittämistä.