Silitysmerkit omalla logolla 40 kpl, valmiista aineistosta (svg) tai uusintatilaus

VALMIISTA AINEISTOSTA (SVG) TAI UUSINTATILAUS 40 kpl

Tämä tuote sisältää 40 kpl silitettäviä merkkejä omalla logolla. Silitysmerkit soveltuvat hyvin esimerkiksi niskaan kokomerkin kanssa pienen kokonsa vuoksi. Merkit ovat kutittamattomia, joten ne soveltuvat hyvin myös pienten lasten vaatteisiin.

Merkit ovat täysin yksilöllisiä ja ne toteutataan sinun valmiista logostasi, jota olet jo aiemmin tilannut meiltä tai voit toimittaa sen meille svg-muodossa. Mikäli et ole ennen merkkejä tilannut ja toimitat logon svg-muodossa, huomioithan, että logo ei saa sisältää alle 1,5 mm viivoja, tai sitä tulee muokata ennen kuin leikkuu voidaan suorittaa (tällöin tulee tilata aloituspaketti). Ennen maksua, varmistathan siis logosi leikattavuuden meiltä. 

Ilmoitathan logosi nimen kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan, kiitos! Mikäli, et ole vielä tilannut merkkejä omalla logollasi ja sinulla ei ole logoa soveltuvasssa svg-muodossa, voit tilata merkkejä aloituspakkauksilla. Merkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten. Voit myös yhdistää logomerkit kokonumeroihimme, jotka voit tilata etuhintaan yhtessä logomerkkiemme kanssa. Tämä tuote ei sisällä kokomerkkejä. Löydät etuhintaiset kokomerkit täältä.

Mitat: Leveys noin 2-4,5 cm, korkeus noin 1-2cm koko vaihtelee logon mukaan. Mikäli logosi on suurempi, pyydä tarjous täältä tai sähköpostitse info@leikellen.fi, kiitos!

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

19,00 €