Silitysmerkit omalla logolla 100 kpl, omasta tiedostosta tai uusintatilaus

OMASTA TIEDOSTOSTA TAI UUSINTATILAUS 100 kpl

Tämä tuote sisältää 100 kpl silitettäviä merkkejä omalla logolla. Silitysmerkit soveltuvat hyvin esimerkiksi niskaan kokomerkin kanssa pienen kokonsa vuoksi. Merkit ovat kutittamattomia, joten ne soveltuvat hyvin myös pienten lasten vaatteisiin.

Merkit ovat täysin yksilöllisiä ja ne toteutataan sinun valmiista logostasi, jota olet jo aiemmin tilannut meiltä tai voit toimittaa sen meille svg-muodossa. Ennen maksua, varmistathan logosi leikattavuuden meiltä. Ilmoitathan logosi nimen kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan, kiitos!

Mikäli, et ole vielä tilannut merkkejä omalla logollasi ja sinulla ei ole logoa svg-muodossa, voit tilata merkkejä aloituspakkauksilla. Merkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten. Voit myös yhdistää logomerkit kokonumeroihimme, jotka voit tilata etuhintaan yhtessä logomerkkiemme kanssa. Löydät etuhintaiset kokomerkit täältä.

Mitat: Leveys noin 2-4,5 cm, koko vaihtelee logon mukaan.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

39,00 €