Silitysmerkit omalla logolla 100 kpl, valmiista aineistosta (svg) tai uusintatilaus

OMVALMIISTA AINEISTOSTA (SVG) TAI UUSINTATILAUS 100 kpl

Tämä tuote sisältää 100 kpl silitettäviä merkkejä omalla logolla. Silitysmerkit soveltuvat hyvin esimerkiksi niskaan kokomerkin kanssa pienen kokonsa vuoksi. Merkit ovat kutittamattomia, joten ne soveltuvat hyvin myös pienten lasten vaatteisiin.

Merkit ovat täysin yksilöllisiä ja ne toteutataan sinun valmiista logostasi, jota olet jo aiemmin tilannut meiltä tai voit toimittaa sen meille svg-muodossa. Mikäli et ole ennen merkkejä tilannut ja toimitat logon svg-muodossa, huomioithan, että logo ei saa sisältää alle 1,5 mm viivoja, tai sitä tulee muokata ennen kuin leikkuu voidaan suorittaa (tällöin tulee tilata aloituspaketti). Ennen maksua, varmistathan vielä logosi leikattavuuden meiltä.

Ilmoitathan logosi nimen kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan, kiitos!

Mikäli, et ole vielä tilannut merkkejä omalla logollasi ja sinulla ei ole logoa soveltuvassa svg-muodossa, voit tilata merkkejä aloituspakkauksilla. Merkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten. Voit myös yhdistää logomerkit kokonumeroihimme, jotka voit tilata etuhintaan yhtessä logomerkkiemme kanssa. Tämä tuote ei sisällä kokomerkkejä. Löydät etuhintaiset kokomerkit täältä.

Mitat: Leveys noin 2-4,5 cm, korkeus noin 1-2cm koko vaihtelee logon mukaan. Mikäli logosi on suurempi, voit pyytää tarjouksen täältä tai sähköpostitse info@leikellen.fi, kiitos!

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi. Yllätys lajitelma sisältää vähintään 4 eri väriä, jonkin väritoiveen voi esittää lisätietoja kohtaan, mutta emme valitettavasti takaa tarkkojen toiveiden toteutumista.

Valitse variaatio:

Alkaen 39,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua