Lisätilaus logomerkkiin: MIX & MATCH EASY kokonumerot 100 kpl

Setti sisältää 100 silitettävää MIX & MATCH EASY-kokonumeroa, joita voit yhdistää logomerkkeihimme. Huomioithan, että tämän tarjoushintaisen tuotteen voit tilata vain yhdessä logomerkkiemme kanssa ja se toimitetaan samassa värissä kuin tilaamasi logomerkki. Erikseen tilattavissa olevat kokomerkit löydät täältä. Mikäli tilasit logot lajitelmana, ilmoitathan haluamasi värin kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan, kiitos!

Voit valita jomman kumman seuraavista vaihtoehdoista:

1) 1-5 omavalintaista kokoa (kokovaihtoehdot pääkuvassa)

TAI

2) voit valita valmiista lajiltelmavaihtoehdoista: (Lajitelmavaihtoehdot lisäkuvassa)

  • pienet lapset (koot 56-98)
  • lapset (koot 62-128)
  • isot lapset (koot 104-146)
  • nuoret & aikuiset (koot 134-XXL)
  • aikuiset (koot XS-XXL).

Valitessasi omavalintaiset 1-5 eri kokoa (vaihtoehdot kuvassa), ilmoitathan haluamasi koot kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan. Tässä vaihtoehdossa kaikkia kokonumeroita toimitetaan sama määrä (esim. jos valitset 4 eri kokoa, saat jokaista 25 kpl). Mikäli et löydä kohtaa, voit myös lähettää tiedon tilausnumeron kera sähköpostitse info@leikellen.fi. Mikäli valitse kokoja, joita ei ole luettelossa, pyöristämme koot lähimpään kokoon ilman erillistä tiedustelua.

Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Kokonumeron korkeus on noin 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi. Kokonumerolajitelmissa kokonumeroiden määrä saattaa poiketa +-2 kpl lajitelman määristä leikkausteknisistä syistä, mutta yhteismäärä on aina vähintään 100 kpl.

Tarjoushintaisia kokomerkkejä on mahdollista tilata maksimissaan kaksinkertainen määrä logomerkkeihin nähden. Eli esim. jos tilaat 100 kpl logomerkkejä, voit tilata tähän hintaan max. 2 x 100 kpl kokomerkkejä.

Valitse variaatio:

8,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua