Kuviomerkit omalla tekstillä ja koolla 40 kpl

Setti sisältää yhden merkkiarkin suunnittelun ja 40 kpl silitettäviä merkkejä omalla tekstillä ja koolla. Näissä merkeissä koko on leikattu pois, jolloin koon alta näkyy kangas, johon merkki silitetään. Nimi ja kuviollinen kokomerkki toimitetaan valmiiksi päällekkäin aseteltuina. Mikäli haluat edullisemman vaihtoehdon, voi myös tilata kuviolliset kokomerkit ja nimet erillisinä silitysmerkkeinä MIX & MATCH-sarjasta.

Merkit ovat täysin yksilöllisiä: saat valita merkkiin fontin, värin, muodon sekä koot. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kirjoita haluamasi nimi (yksi nimi) ja koot kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan. . Huomaathan, että Eino- ja Alvar-fontit soveltuvat max 5-kirjaimen nimiin. Maksimi kirjainmäärä on 7 kirjainta, pidemmistä nimistä ole yhteydessä ennakkoon ja tarkista sopivuus tähän merkkiin täältä. Fontin koko vaihtelee tekstin pituuden mukaan.

Merkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Nimi ja kuvio ovat korkeudeltaan noin 3-4cm, leveys vaihtelee nimen pituuden mukaan (n. 2,5-5cm).

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

45,00 €