Heijastava silityskuva "Nimi"

Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamassasi koossa ja haluamallasi  nimellä. Kirjoita haluamasi nimi maksuvaiheessa "Lisätiedot"-kohtaan. Maksimi kirjainmäärä on 10 kirjainta, pidemmistä nimistä voit pyytää erillisen tarjouksen. Fontin koko vaihtelee nimen pituuden mukaan. Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen.

Silityskuva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kuvat kiinnitetään silittämällä. Käyttämällämme silityskalvolla on EN20471 Class 2 standardi, mutta huomioithan, että kyseessä on kuitenkin heijastava tuote, ei lainmukainen tyyppihyväksytty heijastin.

Mitat: Kuva tilataan leveyden mukaan, korkeus vaihtelee nimen pituuden mukaan. Mikäli haluat tietää kuvan korkeuden tietyssä koossa, voit tiedustella sitä Yhteydenotto -lomakkeella.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille, mutta kuvan voi kiinnittää lähes kaikkiin kankaisiin, jotka kestävän 2-pisteen silityksen. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva tämä heijastava silityskuva kestää 40 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät kiinnitykseen löydät täältä.

Huom! Heijastinliivi ei kuulu hintaan, mukana tulevan kuvan näet lisäkuvissa.

Valitse variaatio:

Alkaen 9,50 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua