Heijastava silityskuva omalla tekstillä, iso kuva

Sisältää yhden heijastavan silityskuvan suunnittelun haluamallasi tekstillä. Silityskuva tehdään täysin yksilöllisesti: voit valita tekstin, koon ja fontin. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kuva suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen. 

Kuva kiinnitetään silittämällä. Käyttämällämme silityskalvolla on EN471 Class 2 standardi, mutta huomioithan, että kyseessä on kuitenkin heijastava tuote, ei lainmukainen tyyppihyväksytty heijastin.

Mitat: Teksti mitoitetaan valitsemaasi kokoon sopivaksi. 

Käyttöohje: Silityskuvat sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 40 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Ilmoita haluamasi teksti "Lisätietoja" -kohtaan maksuvaiheessa. Kirjoitathan tekstin niin, kuin haluat sen kuvaasi tulevan, huomioithan esim. isot ja pienet kirjaimet (mikäli fontti sen sallii). Huomioithan, että tässä kuvassa maksimi merkkimäärä on n.40 merkkiä, mikäli tekstisi on pidempi, varmista tilauksen mahdollisuus etukäteen sähköpostitse info@leikellen.fi, kiitos!

Huomoithan, että sinä asiakkaana olet vastuussa silityskuvan ja -tekstin käyttöoikeuksista. Lisenssi kuvien ja tekstien tilaaminen ei ole sallittua. Omien tekstikuvien tekijänoikeudet omistaa yksin Leikellen.

Huom! Paita ei kuulu hintaan. 


Valitse variaatio:

Alkaen 11,00 €