Heijastava silityskuva omalla tekstillä, pieni kuva

Sisältää yhden heijastavan silityskuvan suunnittelun haluamallasi tekstillä. Silityskuva tehdään täysin yksilöllisesti: voit valita tekstin, koon ja fontin. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kuva suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen. 

Kuva kiinnitetään silittämällä. Käyttämällämme silityskalvolla on EN471 Class 2 standardi, mutta huomioithan, että kyseessä on kuitenkin heijastava tuote, ei lainmukainen tyyppihyväksytty heijastin.

Mitat: Teksti mitoitetaan valitsemaasi kokoon sopivaksi. 

Käyttöohje: Silityskuvat sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 40 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Ilmoita haluamasi teksti "Lisätietoja" -kohtaan maksuvaiheessa. Kirjoitathan tekstin niin, kuin haluat sen kuvaasi tulevan, huomioithan esim. isot ja pienet kirjaimet (mikäli fontti sen sallii, fonteissa 1-3 vain ensimmäinen kirjain tulee halutessasi isolla kirjaimella, muut kirjaimet pienaakkosia). Huomioithan, että tässä kuvassa maksimi merkkimäärä on n. 25 merkkiä, mikäli tekstisi on pidempi, varmista tilauksen mahdollisuus etukäteen sähköpostitse info@leikellen.fi, kiitos!

Huomoithan, että sinä asiakkaana olet vastuussa silityskuvan ja -tekstin käyttöoikeuksista. Lisenssi kuvien ja tekstien tilaaminen ei ole sallittua. Omien tekstikuvien tekijänoikeudet omistaa yksin Leikellen.

Huom! Paita ei kuulu hintaan. 


Valitse variaatio:

Alkaen 9,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua