Heijastava silityskuva "Ympyrä"

Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamassasi koossa ja halutessasi omalla nimellä. Kirjoita haluamasi nimi maksuvaiheessa "Lisätiedot"-kohtaan. Tekstin koko ja sijainti kuvassa vaihtelevat nimen pituuden mukaan. Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen.

Silityskuva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kuvat kiinnitetään silittämällä. Käyttämällämme silityskalvolla on EN20471 Class 2 standardi, mutta huomioithan, että kyseessä on kuitenkin heijastava tuote, ei lainmukainen tyyppihyväksytty heijastin.

Mitat: Kuva tilataan leveyden mukaan, korkeus vaihtelee kuvan/koon mukaan. Mikäli haluat tietää kuvan korkeuden tietyssä koossa, voit tiedustella sitä Yhteydenotto -lomakkeella.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille, mutta kuvan voi kiinnittää lähes kaikkiin kankaisiin, jotka kestävän 2-pisteen silityksen. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva tämä heijastava silityskuva kestää 40 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät kiinnitykseen löydät täältä.

Huom! Heijastinliivi ei kuulu hintaan, mukana tulevan kuvan näet lisäkuvissa. Nimi saatetaan toimittaa perkaamattomana paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

Alkaen 8,50 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua