Lasten heijastinliivi nimikoinnilla

Lasten heijastinliivi tekee lapsestasi näkyvän sekä päivänvalossa että pimeällä. Liivi on helppo pukea pään yli ja pysyy paikallaan sivulla olevien kuminauhojen ansiosta kovemmassakin menossa.

Liivi nimikoidaan täysin yksilöllisesti: voit valita nimen sekä halutessasi kuvan. Nimi ja kuva toteutetaan heijastavalla silityskalvolla. Silityskalvon tekstit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Ilmoita haluamasi nimi "Lisätietoja" -kohtaan maksuvaiheessa.

Mitat: Liivi on one size kokoa, sen korkeus on 44 cm ja leveys 44cm. Valmistajan mukaan se on sopiva 6-12-vuotiaille, mutta mielestäni liivi menee myös pienemmälle etenkin toppavaatteiden päälle puettaessa. Teksti/kuva mitoitetaan sopivan kokoisesksi liiviin yläselkään. Silityskuvan koko vaihtelee kuvan kuvan muodon ja nimen pituuden mukaan. Kuvan maksimikorkeus on n. 18cm ja leveys 30 cm. Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen tuotteen valmistusta, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen.

Materiaali- ja pesuohje: Materiaali 100% polyesteria, 40 °C pesu, ei rumpukuivausta. Liiviä ei ole valmistettu Suomessa, mutta nimi ja kuva on valmistettu ja kiinnitetty liiviin Suomessa. Käyttämällämme silityskalvolla on EN471 Class 2 standardi, mutta silityskuvamme on heijastava tuote, ei lainmukainen tyyppihyväksytty heijastin. Liivillä on CE-merkintä ja se täyttää EN1150  Class 2 standardin.

Valitse variaatio:

14,90 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua