JOULUKALENTERI

Loppuunmyyty

Joululahjaksi sinulle itsellesi? Vai toivottu yllätys käsitöistä tai tuunaamisesta nauttivalle ystävällesi? 

Joulukalenterissa on 24 kotimaista silityskuvayllätystä ihanissa yksittäispakatuissa pusseissa. Halutessasi voit ripustaa ne esim. seinälle tai laittaa vaikkapa kauniiseen koriin pöydälle. Tuotteiden arvo erikseen ostettuna on vähintään 50€ ja kuvat on pakattu yksittäin.

Mitä joulukalenterimme sisältää?

  • 24 kauniisti yksittäispakattua silityskuvayllätystä
  • Silityskuvat EIVÄT ole jouluaiheisia, vaan ajatuksena on, että voit käyttää niitä vuoden mittaan erilaisissa projekteissa ja niistä on iloa sinulle pitkin vuotta!
  • Värin voit valita kahdesta vaihtoehdosta: neutraalit värit (musta, valkoinen, kulta, hopea, beige ja heijastava) tai murretut värit (musta, valkoinen, kulta, hopea, beige, heijastava, salvia, keltainen, oliivi ja viininpunainen). Suuntaa antavat värimallit löytyvät lisäkuvasta.
  • Osa joulukalenterin väreistä ei ole vakiovärejämme, joten joulukalenterissa saat jotakin aivan uutta ja uniikkia.
  • Osa silityskuvista on  verkkokauppamme valikoimaa ja osa kuvista on täysin uusia.
  • Kalenterit eivät välttämättä ole identtisiä keskenään.
  • Kalenteri sisältää pääosin silityskuvia, mutta mukana on muutamia ompeluaiheisia silitysmerkkejä. Silitettävät pienet ompelumerkit on kuitenkin suunniteltu siten, että vaikka et ompelisi, voi niitä käyttää myös yksityiskohtina vaatteita koristaessa tai paikatessa. Jos ompelet ovat ne yhteensopivia kokomerkkiemme kanssa (kokomerkkejä ei tule tämän kalenterin mukana).

Kaikki joulukalenterin silityskuvat ovat tuttua laatuamme ja ne on valmistettu Suomessa Eurooppalaisista silityskalvoista. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille ja ihoa vasten käytettynä. Silityskuvamme ovat helppoja käyttää ja ne tuovat luomuksiisi pisteen i:n päälle!

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun (heijastavat kuvat 40 °C pesun). Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info:

  • Joulukalenterin silityskuvat toimitetaan pääosin perkaamattomina paremman säilyvyyden vuoksi.
  • Kuva on asiakkaamme kuva viime vuoden kalenterista. Joulukalenteri toimitetaan kauniissa yksittäispakatuissa pusseissa,  mutta joulukalenterimme ei sisällä kiinnitysnaruja. Pussien väri saattaa väihdella, mutta pääpaino on tänä vuonna ruskeissa pusseissa.

Valitse variaatio:

39,90 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua