Lahjakortti 50€

50€:n lahjakortti on voimassa verkkokaupassamme vuoden ajan.


Tämä tuote ei sisällä fyysistä lahjakorttia, mutta on muotoilultaan kaunis sähköinen lahjakortti ja sen voi hyvin tulostaa suoraan sellaisenaan lahjaksi. Lahjakortti lähetetään sähköisessä muodossa ilmoittamaasi sähköpostiin muutaman päivän sisällä tilauksestasi. Halutessasi, voimme toki lähettää lahjakortin suoraan myös lahjan saajalle, mikäli haluat näin toimittavan, mainitse asiasta "Kassalla" vahvistus-vaiheessa Lisätietoja-kohdassa tai laita sähköpostia info@leikellen.fi. Mikäli tilaat pelkän lahjakortin, voit valita toimitustavaksi "Noudon", jolloin ei tule toimituskuluja tuotteeseen.

Leikellen silityskuvat suunnitellaan ja valmistetetaan Suomessa. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille.

Silityskalvomme sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muuta: Mikäli et halua käyttää koko lahjakorttia kerralla, olethan yhteydessä sähköpostitse info@leikellen.fi, niin saamme sinulle loppusumman käyttöösi myöhemmin. 

50,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua