Silityskuva "Lepohetki"

UUSI

Löytyykö teiltäkin välillä väsyneitä aikuisia ja energisiä lapsia? Tällä silityskuvalla ostat itsellesi kivan kuvan lisäksi lepohetken sekä selkähieronnan lapselta. Voisimpa myös vannoa, että lapsikin on innoissaan tästä yhteisestä ajoleikistä ja kenties vielä samistelupaidoista. Mikä sen parempaa voisi ollakaan, win-win situation siis kaikille! <3

Kuva on helppo kiinnittää tavallisella silitysraudalla mihin vain t-paitaan tai muuhun tekstiiliin. Voit siis hyödyntää joko jo olemassa olevaa paitaa tai silittää kuvan uuteen paitaan, näin saat varmasti mieleisen paidan joko itsellesi tai lahjaksi.

Kuvan koko on isossa koossa noin 22cm x 29,5cm ja soveltuu hyvin esim. aikuisen paidan selkään (kuvan paita on M-kokoinen). Pienessä koossa koossa kuva noin 15,5cm x 21cm ja soveltuu hyvin lapsen paitaan, myös rintaan, jolloin lapsi näkee kuvan itse ja voi vaikka ajellakin siinä. Huomioithan, että iso ja pieni kuva ovat samaa sarjaa, mutta eroavat hieman toisistaa (ks. lisäkuvat).

Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamassasi värissä. Mikäli valitset molemmat kuvat sisältävän setin, toimitetaan kuvat samassa värissä. Mikäli siis haluat eri väriset kuvat, lisääthän kuvat ostoskoriin omina tuotteinaan, kiitos!

Silityskuva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kuva työstetään silitettävään muotoon ensin leikaten ja tästä jatkotyöstäen käsityönä, joten laatumme on priima luokkaa. Kuva ei näin ollen myöskään kulu samoin, kuin tulostetut silityskuvat, sillä kalvo on läpivärjättyä (poislukien minttu sekä keltainen väri) ja kestää näin ollen autolla ajelut ja toistuvat pesut kuvan laadun säilyessä hyvänä. 

Mikäli haluat kuvaan vähemmän yksityiskohtia, voit helposti poistaa siitä halutessasi kalvon osia ennen silitystä. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille. Lisätietoja eri vaihtoehdoista löydät lisäkuvista.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Huom! Paita ei kuulu hintaan.

Valitse variaatio:

Alkaen 13,90 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua