MIX & MATCH kuviomerkit omalla nimellä 100 kpl

Setti yhden merkkiarkin suunnittelun ja 100 kpl silitettäviä merkkejä omalla nimellä, joita voit yhdistää MIX & MATCH kokomerkkeihin. Tässä setissä nimi ja kuva on valmiiksi aseteltu päällekkäin, mutta halutessasi voit toki leikata ne myös irtitoisistaan. Edullisempi vaihtoehto tässä tapauksessa on kuitenkin ostaa merkit valmiiksi erillään.

Merkit ovat täysin yksilöllisiä: nimesi lisäksi saat valita merkkiin värin ja muodon. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista.

Merkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Merkit kiinnitetään silittämällä ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Nimi ja kuvio ovat korkeudeltaan noin 3-5cm, leveys vaihtelee nimen pituuden mukaan (n. 2,3-5cm). Fontin koko vaihtelee kirjainmäärän mukaan.

Käyttöohje: Silitettävät merkit sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Ilmoita nimi "Lisätietoja" -kohtaan maksuvaiheessa. Huomaathan, että Eino- ja Alvar-fontit soveltuvat max 5-kirjaimen nimiin. Maksimi kirjainmäärä on 7 kirjainta, pidemmistä nimistä pyydä erillinen tarjous tällä lomakkeella. Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

59,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua