MIX & MATCH ajoneuvo-kokomerkit omalla koolla 40 kpl

MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Eri yhdistelmiä saat näin lähes loputtoman määrän. MIX & MATCH -merkit soveltuvat erityisen hyvin, mikäli ompelet usealle ihmiselle tai haluat, että merkki on erilainen eri vaatteissa.

Setti sisältää 40 silitettävää kuviollista kokomerkkiä toiveidesi mukaan. Näissä merkeissä koko on leikattu pois, jolloin koon alta näkyy kangas, johon merkki silitetään. Tähän tuotteeseen voit valita itse 1-5 eri kokoa, valittavat vaihtoehdot näet kuvasta. Ilmoitathan haluamasi koot kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan. Tässä vaihtoehdossa kaikkia kokonumeroita toimitetaan sama määrä (esim. jos valitset 4 eri kokoa, saat jokaista 10 kpl). Mikäli et löydä kohtaa voit myös lähettää tiedon tilausnumeron kera sähköpostitse info@leikellen.fi.

Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit ovat yksilöllisiä: saat valita merkkiin värin, muodon sekä koot. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. 

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Merkit ovat leveydeltään noin 3,2-4,0cm ja korkeudeltaan n. 2cm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

27,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua