MIX & MATCH ajoneuvomerkit 40 kpl

Setti sisältää 40 silitettävää ajoneuvoaiheista kuviomerkkiä, joita voit yhdistää esim. MIX & MATCH EASY-kokomerkkeihin. Myös kaikki MIX & MATCH-kokomerkit kokoon 122cm asti sopivat yhdistettäväksi näihin kuvioihin (osaan kuvioista mahtuvat myös kaikki MIX & MATCH-kokonumerot)

MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Voit sittää ensin kankaaseen kuvio-osan kiinni kevyesti ja sen jälkeen silittää päälle erikseen myytävät kokonumerot. Etuna on, että numero erottuu varmasti eikä kankaan värillä ole siihen vaikutusta. Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit ovat yksilöllisiä: saat valita merkkiin värit ja muodon. Voit valita joko yksittäisen kuvion tai lajitelma, jossa jokaista ajoneuvoa tulee 6-7 kpl. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. 

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Merkit ovat leveydeltään noin 3,2-4,0cm ja korkeudeltaan n. 2cm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

13,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua