MIX & MATCH EASY omavalintaiset kokonumerot 40 kpl

VALITSE KOOT ITSE

Setti sisältää 40 silitettävää MIX & MATCH EASY kokonumeroa. EASY kokonumeromme ovat kerralla perkaantuvia ja hieman sirompia kuin toiset MIX & MATCH kokonumeromme. Vertailukuvan kokomerkkien kesken näet lisäkuvissa. MIX & MATCH EASY merkeistä, voit myös helposti käyttää perattavan osan ja näin ollen saat tuplamäärän (80kpl) kokomerkkejä setistä.

Materiaali ja laatu ovat tuttua ykkösluokkaa! Voit yhdistellä niitä yhtä lailla MIX & MATCH nimi- ja muotomerkkeihin. MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Eri yhdistelmiä saat näin lähes loputtoman määrän. MIX & MATCH -merkit soveltuvat erityisen hyvin, mikäli ompelet usealle ihmiselle tai haluat, että merkki on erilainen eri vaatteissa.

Voit valita itse 1-5 eri kokoa, valittavat vaihtoehdot näet kuvasta. Ilmoitathan haluamasi koot kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan. Tässä vaihtoehdossa kaikkia kokonumeroita toimitetaan sama määrä (esim. jos valitset 4 eri kokoa, saat jokaista 10 kpl). Mikäli et löydä kohtaa voit myös lähettää tiedon tilausnumeron kera sähköpostitse info@leikellen.fi. Mikäli valitse kokoja, joita ei ole luettelossa, pyöristämme koot lähimpään kokoon ilman erillistä tiedustelua.

Merkit  on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Kokonumeron korkeus on noin 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

8,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua