MIX & MATCH EASY omavalintaiset kokonumerot 40 kpl

VALITSE KOOT ITSE

Setti sisältää 40 silitettävää MIX & MATCH EASY kokonumeroa. EASY kokonumeromme ovat kerralla perkaantuvia ja hieman sirompia kuin toiset MIX & MATCH kokonumeromme. Vertailukuvan kokomerkkien kesken näet lisäkuvissa. MIX & MATCH EASY merkeistä, voit myös helposti käyttää perattavan osan ja näin ollen saat tuplamäärän (80kpl) kokomerkkejä setistä.

Materiaali ja laatu ovat tuttua ykkösluokkaa! Voit yhdistellä niitä yhtä lailla MIX & MATCH nimi- ja muotomerkkeihin. MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Eri yhdistelmiä saat näin lähes loputtoman määrän. MIX & MATCH -merkit soveltuvat erityisen hyvin, mikäli ompelet usealle ihmiselle tai haluat, että merkki on erilainen eri vaatteissa.

Voit valita itse 1-5 eri kokoa, valittavat vaihtoehdot näet kuvasta. Ilmoitathan haluamasi koot kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan. Tässä vaihtoehdossa kaikkia kokonumeroita toimitetaan sama määrä (esim. jos valitset 4 eri kokoa, saat jokaista 10 kpl). Mikäli et löydä kohtaa voit myös lähettää tiedon tilausnumeron kera sähköpostitse info@leikellen.fi.

Merkit  on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Kokonumeron korkeus on noin 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

8,00 €