MIX & MATCH kuviolliset kokomerkit 40 kpl

MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Eri yhdistelmiä saat näin lähes loputtoman määrän. MIX & MATCH -merkit soveltuvat erityisen hyvin, mikäli ompelet usealle ihmiselle tai haluat, että merkki on erilainen eri vaatteissa.

Setti sisältää 40 silitettävää kuviollista kokomerkkiä toiveidesi mukaan. Näissä merkeissä koko on leikattu pois, jolloin koon alta näkyy kangas, johon merkki silitetään.

Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit ovat yksilöllisiä: saat valita merkkiin värin, muodon sekä koot. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Kokomerkit ovat halkaisijaltaan noin 2,3-3,5cm

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Huomioithan, että tässä tuotteessa et voi valita oma valintaisia kokoja. Mikäli haluat omavalintaiset koot, voit ostaa ne täältä.

Valitse variaatio:

20,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua