MIX & MATCH kuviomerkit 40 kpl

Setti sisältää 40 silitettävää kuviomerkkiä, joita voit yhdistää esim. MIX & MATCH koko- ja nimimerkkeihin. MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Voit sittää ensin kankaaseen kuvio-osan kiinni kevyesti ja sen jälkeen silittää päälle erikseen myytävät kokonumerot. Etuna on, että numero erottuu varmasti eikä kankaan värillä ole siihen vaikutusta. Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit ovat yksilöllisiä: saat valita merkkiin värit, muodon sekä koot. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. 

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Kokomerkit ovat halkaisijaltaan noin 2,3-4,2cm 

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

11,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua