MIX & MATCH minimerkit 40 kpl

UUSI

Setti sisältää 40 silitettävääsuorakaiteen muotoista merkkiä, joita voit yhdistää esim. MIX & MATCH kokomerkkeihin. MIX & MATCH minimerkit soveltuvat myös erinomaisesti yleisimpien tarravalmistajien pieniin nimimerkkeihin taustaksi. Näin tarrat pysyvät paremmin myös vaatteissa, joissa ei ole pesumerkkiä, johon tarran kiinnittäisi. Vihdoin myös sukat saa nimikoitua pysyvästi, mutta nimen voi vaihtaa käyttäjän vaihtuessa helposti!

MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Voit sittää ensin kankaaseen kuvio-osan kiinni kevyesti ja sen jälkeen silittää päälle erikseen myytävät kokonumerot. Etuna on, että numero erottuu varmasti eikä kankaan värillä ole siihen vaikutusta. Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa.  Lisätietoja värivaihtoehdoista löydät lisäkuvista. 

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Suorakaiteen mitat ovat noin 1 cm x 2 cm 

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille sekä merinovillalle (silitys yhdellä pisteellä). Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. . Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Tuote ei sisällä nimi- tai kokomerkkejä. Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

6,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua