MIX & MATCH nimimerkit 100 kpl, 3 nimeä

'

Setti sisältää 100 silitettävää nimimerkkiä kolmella eri nimellä (33-34 kpl/nimi, sama fontti kaikissa), joita voit yhdistää esim. MIX & MATCH koko- ja muotomerkkeihin. MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Eri yhdistelmiä saat näin lähes loputtoman määrän. MIX & MATCH -merkit soveltuvat erityisen hyvin, mikäli ompelet usealle ihmiselle tai haluat, että merkki on erilainen eri vaatteissa.

Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa. Merkit ovat yksilöllisiä: saat valita merkkiin värin, fontin sekä nimen. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kirjoita haluamasi nimet (kolme nimeä) kassalle menon jälkeen vahvistus-vaiheessa "Lisätietoja"-kohtaan. Nimi kirjoitetaan näissä merkeissä tikkukirjaimin.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Merkin leveys on n. 2-5 cm nimen pituudesta riippuen. Fontin koko vaihtelee nimen pituuden mukaan. Huomaathan, että Eino- ja Alvar-fontit soveltuvat max 5-kirjaimen nimiin. Maksimimerkkimäärä vakiokoossa on 7 merkkiä. Mikäli nimesi on pidempi, pyydä erillinen tarjous tällä lomakkeella.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

34,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua