Silitysmerkit & kokonumerot 100 kpl

UUSI

Setti sisältää 100 kpl ompeluaiheista silitysmerkkiä sekä 100 kpl kokomerkkiä toiveidesi mukaan. Nämä merkit muodostuvat kahdesta osasta, joten voit sijoitella koot kuvamerkin suhteen miten haluat.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten. Lisäksi vaatteet menevät helpommin oikein päin, kun merkki esim. niskassa osoittaa, kumpi puoli tulee taaksepäin. Merkit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Merkit ovat yksilöllisiä: saat valita merkkiin värin, muodon sekä koot. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Tuote sisältää 100 kpl merkkejä valitsemassasi muodossa. Valitessasi 1-5 omaa kokonumero, ilmoitathan haluamasi koot maksuvaiheessa lisätietoja-kohdassa. Tässä vaihtoehdossa kaikkia kokonumeroita toimitetaan sama määrä (esim. jos valitset 4 eri kokoa, saat jokaista 25 kpl).

Mitat: Ompeluaiheiset silitysmerkit ovat halkaisijaltaan noin 2-3cm ja kokonumeroiden korkeus on 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan pääosin perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi. Kokonumero lajitelmissa kokonumeroiden määrä saattaa poiketa +-2 kpl lajitelman määristä leikkausteknisistä syistä, mutta yhteismäärä on aina vähintään 100 kpl.

Valitse variaatio:

34,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua