Pesumerkit 40 kpl

Setti sisältää 40 kpl valitsemaasi silitettävää pesumerkkiä. Voit valita itse haluamasi värin sekä pesumerkin. Väri- ja merkkivaihtoehdot löydät lisäkuvista. Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Huomioithan, että pesumerkkien käyttö myytävissä tuotteissa on luvanvaraista. Lisätietoa aiheesta löydät: https://www.kiwa.com/fi/fi/palvelumme/tekstiilien-hoito-ohjemerkinnat-pesumerkinnat/. Myymme merkkejä tämän vuoksi ainoastaan yksityiskäyttöön.

Mitat: Pesumerkin korkeus on noin 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi. Setti sitältää yhtä valitsemaasi pesumerkkiä (pesuaste tai silitysohje), ei molempia. Setti ei sisällä kokonumeroa.

Valitse variaatio:

8,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua