Pesumerkkilajitelma 80 kpl

Setti sisältää 80 silitettävän pesumerkin lajitelman. Lajitelma sisältää 40 pesuohjemerkkiä ja 40 silitysohjemerkkiä, tarkemmat tiedot lisäkuvassa. Voit valita itse haluamasi värin. Värivaihtoehdot löydät lisäkuvista. Merkit on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Huomioithan, että pesumerkkien käyttö myytävissä tuotteissa on luvanvaraista. Lisätietoa aiheesta löydät: https://www.kiwa.com/fi/fi/palvelumme/tekstiilien-hoito-ohjemerkinnat-pesumerkinnat/.

Mitat: Pesumerkin korkeus on noin 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi, ei sisällä lisäkuvassa esiintyvää kokonumeroa. Lajitelmassa merkkien suhde voi vaihdetta muutamalla merkillä lisäkuvassa esitetystä, mutta merkkejä on yhteensä aina vähintään 80 kpl.

Valitse variaatio:

13,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua