Silityskuva omalla tekstillä, pieni kuva

Sisältää yhden silityskuvan suunnittelun haluamallasi tekstillä. Silityskuva tehdään täysin yksilöllisesti: voit valita tekstin, värin, koon ja fontin. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kuva suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen. 

Kuva kiinnitetään silittämällä. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille.

Mitat: Teksti mitoitetaan valitsemaasi kokoon sopivaksi. 

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Ilmoita haluamasi teksti "Lisätietoja" -kohtaan maksuvaiheessa. Kirjoitathan tekstin niin, kuin haluat sen kuvaasi tulevan, huomioithan esim. isot ja pienet kirjaimet (mikäli fontti sen sallii, fonteissa 1-3 vain ensimmäinen kirjain tulee halutessasi isolla kirjaimella, muut kirjaimet pienaakkosia). Huomioithan, että tässä kuvassa maksimi merkkimäärä on n. 25 merkkiä, mikäli tekstisi on pidempi, varmista tilauksen mahdollisuus etukäteen sähköpostitse info@leikellen.fi, kiitos!

Huomoithan, että sinä asiakkaana olet vastuussa silityskuvan ja -tekstin käyttöoikeuksista. Lisenssi kuvien ja tekstien tilaaminen ei ole sallittua. Omien tekstikuvien tekijänoikeudet omistaa yksin Leikellen.

Huom! Paita ei kuulu hintaan. 


Valitse variaatio:

Alkaen 7,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua