Silityskuva omasta piirustuksesta 4kpl

Luethan huolella "Ohjeet piirustusta varten"-kohdan ennen tilauksen tekemistä.

Tämä tuote sisältää neljä silityskuvaa samasta piirustuksesta. Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamissasi väreissä ja valitsemassasi koossa. Mikäli haluat kaksi eri väristä kuvaa, kirjoita haluamasi värit maksuvaiheessa "Lisätiedot"-kohtaan. Halutessasi voit myös tilata esim. 2 kpl L-koon kuvaa ja 2kpl S-koon kuvaa, tee tällöin tilaus isoimmalla tilaamallasi koolla ja kirjoita "Lisätiedot"-kohtaan, että haluat "2 kpl L-koon kuvaa ja 2 kpl S-koon kuvaa".

Ohjeet piirustusta varten: Piirustus tulee tehdä valkoiselle paperille paksulla mustalla tussilla. Kuva ei saa olla väritetty. Ota kuva mahdollisimman hyvässä valossa paperista. Hyvän kännykkäkameran kuvanlaatu on riittävä. Tehtyäsi tilauksen lähetä kuva sähköpostitse info@leikellen.fi. Laita aiheeksi tilausnumerosi ja lähetä kuva mahdollisimman suuressa tiedostomuodossa. Älä maksa tilausta ennen kuin olet saanut kuittauksen kuvan sopivuudesta. Leikellen pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli kuva ei ole silityskuvaksi sopiva. Kuva ei saa olla liian yksityiskohtainen ja kuvanlaadun on oltava riittävä. Kuvaa muokataan silityskuvaksi sopivaan muotoon, joten huomioithan, että kuva ei myöskään pysy täysin samanlaisena kuin alkuperäinen piirustus on. Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen.

Silityskuva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille.

Lisätietoja eri vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kuvan mitat ovat maksimimittoja, joihin piirustus sovitetaan, kuvasta riippuen toinen mitta voi olla pienempi.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa ja voit kiinnittää kuvan esim. kaupan valmiiseen paitaan. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Huom! Paita ei kuulu hintaan.

Valitse variaatio:

Alkaen 48,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua