Silityskuva omasta piirustuksesta

Luethan huolella "Ohjeet piirustusta varten"-kohdan ennen tilauksen tekemistä.

Tämä tuote sisältää silityskuvan omasta piirustuksesta. Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamassasi värissä ja valitsemassasi koossa.

Ohjeet piirustusta varten: Piirustus tulee tehdä valkoiselle paperille paksulla mustalla tussilla. Kuva ei saa olla väritetty. Ota kuva mahdollisimman hyvässä valossa paperista. Hyvän kännykkäkameran kuvanlaatu on riittävä. Tehtyäsi tilauksen lähetä kuva sähköpostitse info@leikellen.fi. Laita aiheeksi tilausnumerosi ja lähetä kuva mahdollisimman suuressa tiedostomuodossa. Älä maksa tilausta ennen kuin olet saanut kuittauksen kuvan sopivuudesta. Leikellen pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli kuva ei ole silityskuvaksi sopiva. Kuva ei saa olla liian yksityiskohtainen ja kuvanlaadun on oltava riittävä. Kuvaa muokataan silityskuvaksi sopivaan muotoon, joten huomioithan, että kuva ei myöskään pysy täysin samanlaisena kuin alkuperäinen piirustus on. Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen.

Silityskuva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille.

Lisätietoja eri vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kuvan mitat ovat maksimimittoja, joihin piirustus sovitetaan, kuvasta riippuen toinen mitta voi olla pienempi.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille.Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Huom! Paita ei kuulu hintaan.

Valitse variaatio:

Alkaen 24,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua