Silityskuva "Traktori omalla nimellä, kaksivärinen"

Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamassasi värissä ja koossa. Kirjoita haluamasi nimi maksuvaiheessa "Lisätiedot"-kohtaan, mikäli et halua nimeä, kirjoita, että et halua nimeä. Tässä kuvassa kuvio on kaksi värinen, renkaat ovat aina mustat, ellet lisätietoja-kohdassa maksuvaiheessa toivo valkoisia renkaita. Kuva toimitetaan kahdessa osassa, värit erillään. Ensin silitetään toinen kuva ja päälle toinen kuva leivinpaperin läpi. Tekstin koko ja sijainti kuvassa vaihtelevat nimen pituuden mukaan. Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen.

Silityskuva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille.

Lisätietoja eri vaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Kuvan mitat ovat maksimimittoja, joihin kuva sovitetaan, kuvasta riippuen toinen mitta voi olla pienempi.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Huom! Paita ei kuulu hintaan.

Valitse variaatio:

Alkaen 7,50 €