Silityskuvasetti "Pandat"

UUSI

Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamissasi värissä. Setti sisältää 6 erilaista pandaa, joiden korkeus on noin 6-7 cm ja leveys noin 8 cm. Kuvat voit itse koristella mielesi mukaan erivärisillä poskilla, sydämillä ja ruseteilla (ks. lisäkuv, pääkuva on esimerkki asettelusta). 

Silityskuva on valmistettu Suomessa. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille.

Setistä saat koristusta useampaan vaatteeseen. Voit käyttää kuvia erikseen tai yhdessä ja koristella niillä esim. paitoja, housunlahkeita, taskuja tai pipoja. Lisätietoja värivaihtoehdoista löydät lisäkuvista.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Huom! Paita ei kuulu hintaan. Kuvan koko on suuntaa antava ja kuvien asettelu arkilla vaihtelee. Pandat sekä posket ja rusetit toimitetaan erillisellä arkilla, josta voit yhdistää niitä pandoihin haluamallasi tavalla, ks. lisäkuva.

Muu info: Kuvat toimitetaan perkaamattomana paremman säilyvyyden vuoksi.

Valitse variaatio:

14,50 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua