Tarrat omalla nimellä (21 kpl, max. 3 nimeä)

Tarrat toteutetaan tilauksesi mukaan haluamallasi nimellä (max. 3 nimellä) ja valitsemassasi värissä. Kirjoita haluamasi nimet maksuvaiheessa "Lisätiedot"-kohtaan. Maksimi merkkimäärä on 8 kirjainta, tätä pidemmistä nimistä pyydä erillinen tarjous "Yhteydenotto"-lomakkeella.

Tarrat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lisätietoja eri värivaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Tuote sisältää 12 kpl n. 3cm korkeaa nimeä (4 per nimi) sekä 9 kpl 1,8cm korkeaa nimeä (3 per nimi). Pituus vaihtelee nimenpituuden mukaan. Tarrojen asettelu arkilla vaihtelee myös nimenpituuden mukaan. Huom! Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos"-tuotteen.

Käyttöohje: Tarrat kiinnitetään mukana tulevalla siirtokalvolla. Siirtokalvo on uudelleen käytettävää, joten säästäthän sen, kunnes kaikki tarrat on kiinnitetty. Tarrat soveltuvat tasaisille ja sileille pinnoille esim. (maalattu) teräs, lasi, maali, akryyli, alumiini, tapetti. Tarraa kiinnitettäessä on lämpötilan oltava vähintään +10 °C. Mikäli tavoitellaan maksimi kestoa, on tarran kestämisen kannalta olennaista on riittävä kuivumisaika. Valmistaja suosittaa tällöin vähintään 2 viikkoa, mikäli tarra altistuu esim. kosteudelle tai kovalle kulutukselle. Normaalissa käytössä monesti riittää lyhyempikin kuivumisaika, jos tavoitteena ei ole vuosia kosteutta kestävä tarra. Täyden kuivumisajan jälkeen tarrat kestävät -40 °C - +80 °C lämpötilat sekä kosteutta ja ulkokesto mustalla ja valkoisella on jopa 5 vuotta, muilla väreillä jopa 2 vuotta.

Huom! Juomapullot eivät sisälly hintaan.

Valitse variaatio:

18,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua