MIX & MATCH EASY kokonumerolajitelma 40 kpl

VALMIIT LAJITELMAT

Setti sisältää 40 silitettävää MIX & MATCH EASY kokonumeroa. EASY kokonumeromme ovat kerralla perkaantuvia ja hieman sirompia kuin toiset MIX & MATCH kokonumeromme. Vertailukuvan kokomerkkien kesken näet lisäkuvissa. MIX & MATCH EASY merkeistä, voit myös helposti käyttää perattavan osan ja näin ollen saat tuplamäärän (80kpl) kokomerkkejä setistä.

Materiaali ja laatu ovat tuttua ykkösluokkaa! Voit yhdistellä niitä yhtä lailla MIX & MATCH nimi- ja muotomerkkeihin. MIX & MATCH-merkit muodostuvat osista joita voit yhdistellä toisiinsa haluamallasi tavalla. Eri yhdistelmiä saat näin lähes loputtoman määrän. MIX & MATCH -merkit soveltuvat erityisen hyvin, mikäli ompelet usealle ihmiselle tai haluat, että merkki on erilainen eri vaatteissa.

Koot voit valita valmiista lajiltelmavaihtoehdoista:

  • pienet lapset (koot 56-98)
  • lapset (koot 62-128)
  • isot lapset (koot 104-146)
  • nuoret & aikuiset (koot 134-XXL)
  • aikuiset (koot XS-XXL). 

Lisätietoja lajitelmavaihtoehdoista löydät lisäkuvista. Mikäli haluat tilata merkkejä omavalintaisilla koolla, tilaa tuote täältä.

Merkit luovat työhösi viimeistellyn ulkoasun ja niitä on helppo käyttää. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Mitat: Kokonumeron korkeus on noin 9mm.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun ja kuivausrummun matalalla lämpötilalla. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Merkit toimitetaan perkaamattomina arkkeina paremman säilyvyyden vuoksi. Kokonumero lajitelmissa kokonumeroiden määrä saattaa poiketa +-1 kpl lajitelman määristä leikkausteknisistä syistä, mutta yhteismäärä on aina vähintään 40 kpl.

Valitse variaatio:

7,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua