Silityskuva omasta logosta

Kuva toteutetaan tilauksesi mukaan haluamassasi värissä ja koossa. Huomioithan, että silityskuvamme ovat yksivärisiä. Logo tulee toimittaa meille vektoroituina SVG-muodossa tai vaihtoehtoisesti voit ostaa meiltä vektoroinnin täältä. Verkotorointimaksu on kertaluonteinen, eli jatkossa lisätilauksia samalla logolla tehdessäsi ei sinun tarvitse maksaa sitä uudestaan.

SIlityskuvana toteutettava logo ei valitettavasti voi sisältää hyvin pieniä osia (osien paksuuden tulee olla vähintään 1mm), joten mikäli logosi on hyvin yksityiskohtainen tai toivot pitkää yrityksen nimeä pienessä koossa, varmistathan logosi soveltuvuuden tähän tuotteeseen ennen tilausta "Ota yhteyttä"-lomakkeella tai sähköpostitse info@leikellen.fi, kiitos!

Tämä tuote on tarkoitettu ns. yksiriviseen logoon. Mittaa sopia koko vaatteesta, johon kuvan suunnittelet kiinnittäväsi. Koot:

  • XXS: Logon leveys n. 7cm, sopii hyvin esim. aikuisen rintataskuun tai kauluspaidan rintaan.
  • XS: Logon leveys n. 10cm, sopii hyvin esim. aikuisen t-paidan rintaan tai vauvan t-paitaan. 
  • S: Logon leveys n. 13cm, sopii hyvin esim. lapsen t-paitaan. 
  • M: Logon leveys n. 18cm, sopii hyvin esim. nuoren t-paitaan. 
  • L: Logon leveys n. 22cm, sopii hyvin esim. naisen t-paitaan. 
  • XL: Logon leveys n. 28cm, sopii hyvin esim. miehen t-paitaan.

Mikäli haluat tilata logoja kerralla isomman määrän tai logosi on esimerkiksi neliön tai ympyrän muotoinen, voit pyytää tarjouksen täältä tai sähköpostitse info@leikellen.fi

Huom! Kirjoitathan logosi nimen maksuvaiheessa "Lisätiedot" -kohtaan. Mikäli haluat nähdä luonnoksen ennen kuvan leikkaamista, lisääthän ostoskoriisi erikseen myös "Lähetä minulle luonnos" -tuotteen.

Silityskuva on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös lapsille.

Lisätietoja eri vaihtoehdoista löydät lisäkuvista.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat parhaiten puuvilla- tai polyesterikankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä kuva kestää 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Huom! Paita ei kuulu hintaan.

Valitse variaatio:

Alkaen 5,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua