Logon vektorointi

Tämä tuote sisältää logosi vektoroinnin silityskuviamme varten. Tämä tuote ei sisällä fyysistä tuotetta, eikä tiedostoa lähetetä asiakkaalle. Mikäli haluat ostaa vektori-tiedoston itsellesi, voit pyytää siitä erillisen tarjouksen. Verkotorointimaksu on kertaluonteinen, eli jatkossa lisätilauksia samalla logolla tehdessäsi ei sinun tarvitse maksaa sitä uudestaan.

Logon tiedoston on oltava riittävän tarkka. Tiedosto toimitetaan meille esim. jpeg- tai pdf-muodossa lomakkeella (sivun alalaidassa) tai sähköpostitse info@leikellen.fi, mainitsethan tilausnumerosi viestissäsi, kiitos! Mikäli tarkkuus ei riitä, olemme sinuun yhteydessä. Ethän maksa tilaustasi, ennen kuin olet saanut  kuittauksen meiltä sähköpostiisi.

Silityskuvamme valmistetaan Suomessa. Ne eivät kutita ja silityskalvoilla on Ökö Tex 100 -sertifikaatti, joten ne ovat turvallisia myös ihoa vasten.

Käyttöohje: Silityskalvot sopivat hyvin monille eri kankaille, myös joustaville kankaille. Kiinnittäminen on helppoa. Tarvitset vain silitysraudan, kovan alustan ja leivinpaperia. Oikein kiinnitettynä merkit kestävät 60 °C pesun. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Muu info: Tämä tuote ei sisällä logon muokkaamista pieniin silitysmerkkeihin sopivaksi (vaatii vektoroinnin lisäksi kuvan muokkaamisen pelkistämällä/lihavoimalla pieniin merkkeihin sopivaan muotoon). Jos haluat tilata pieniä silitysmerkkejämme, valitse tämä tuote.

15,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua

LÄHETÄ LOGOSI MEILLE

Tällä lomakkeella voit toimittaa meille logosi. Liitäthän logosi mahdollisimman suuressa koossa JPEG tai pdf-tiedostona, kiitos! Mikäli littäminen ei jostain syystä onnistu, voit myös lähettää logon sähköpostitse info@leikellen.fi. Merkki muokataan lähettämästäsi kuvasta, joten tarkistathan ennen tarjouksen pyytämistä, että sinulla on tekijänoikeudet logoosi ja näin ollen oikeus muokkauttaa sitä. Huomioithan, että et maksa tilaustasi ennen kuin olet saanut meiltä sähköpostitse luonnoksen merkistäsi, kiitos!